بله همان طور که از نام آن مشخص است، یک Bass boost، خروجی فرکانس پایین یک آمپلی فایر را تقویت می کند، از این رو شما می توانید خروجی باس قوی تری را از ساب ووفرها و بلندگوهای بزرگتر، بدست آورید.

فرکانس Bass boost می تواند، ثابت یا متغیر باشد و لازم به ذکر است، که شدت تقویت نیز می تواند ثابت یا متغیر باشد. Bass boostهای تغییر پذیر، گزینه های بیشتری را در اختیار شما می‌گذارند تا بتوانید صدای خروجی آمپلی فایرتان را سازگارتر و مناسب تر نمائید. از این رو، در صورتی که به فکر تقویت نمودن ساب ووفرهای خود می باشید، به این ویژگی توجه فرمائید.

حالا، علاوه بر تعداد کانال های خروجی بلندگو که ما قبل تر در مورد آن صحبت کردیم، باید این نکته را نیز متذکر شویم که آمپلی فایرها دارای خروجی ها و ورودی های دیگری نیز هستند که شما ممکن است به آنها نیاز پیدا کنید.

اولین مورد، ورودی های مخصوص بلندگو (Speaker-level inputs) می باشد. اکثر آمپلی فایرها سیگنال آمده از ریسیور را از طریق ورودی های RCA متصل به خروجی های Preamp بر روی دستگاه پخش خودرو، دریافت می نمایند. رادیوهای نصب کارخانه ای معمولا مجهز به خروجی های Preamp نمی باشند. از این رو در صورتی که قرار است، آمپلی فایر خود را به یک رادیوی نصب کارخانه ای متصل نمائید، آمپلی فایر شما به ورودی های مخصوص بلندگو (Speaker-level inputs) نیاز خواهد داشت. آنها برای شما این امکان را فراهم می نمایند تا سیم های ویژه  بلندگوی خودروی خود را به منظور دست یابی به سیگنال مورد نیاز آمپلی فایر، متصل نمائید.

در صورتی که قصد به هم بستن یک سیستم صوتی با چند آمپلی فایر را دارید، لازم است آمپلی فایری با ویژگی های مذکور را در نظر بگیرید. از آنجایی که این نوع آمپلی فایرها دارای خروجی های Preamp می باشند، پس بدین ترتیب شما قادر خواهید بود سیگنالی به آمپلی فایر ارسال نمائید و سپس مجددا از آن خارج کنید، و به آمپلی فایر دیگری ارسال نمائید بدون اینکه نیاز به کابل های دیگری داشته باشید که همگی از دستگاه استریوی خودرو منشعب شده باشند.

کیفیت یک آمپلی فایر از نظر ساختاری

سوال دیگری که ممکن است، در ذهن تان ایجاد گردد، این است که “چرا باید یک آمپلی فایر گران قیمت تر خریداری کرد؟”

برای پاسخ گویی به این پرسش، نیاز داریم تا دو نوع آمپلی فایر از دو سازنده متفاوت را با هم مقایسه نمائیم. یکی ارزان و دیگری کمی گران قیمت. خوب حالا ببینیم این دو چه تفاوتی با هم دارند؟

هر دوی این ها از نوع آمپلی فایرهای مونو و دارای یک توان مشابه برای راه اندازی ساب ووفرها هستند. نوع اول که ارزان تر است را می توان جزو دسته آمپلی فایرهای خوب قرار داد. اگر درپوش آن را باز کنید، متوجه خواهید شد، که از یک برد ساده و معمولی به همراه یک سری سیم کشی روباز و قابل روئیت تشکیل شده است که همین امر می تواند باعث ایجاد نویز به داخل سیستم گردد. این برد دارای ترانزیستورهای اثر میدان (FET) می باشد، که می توانند تا حد بالایی گرم شوند و در نتیجه منجر به بروز پدیده اعوجاج گردد. خازن ها و نیز سیم پیچ موجود در مدار، کوچک هستند، و از این رو انرژی فراوان و در نتیجه دامنه زیاد برای کم و زیاد کردن صدا ندارند.

و حالا نوبت به آمپلی فایر دوم می رسد، آمپلی فایری از شرکت راکفورد با رنج قیمتی تقریبا دو برابر مورد قبلی. اگر این آمپلی فایر را باز نمایید، فورا متوجه خواهید شد، که چرا قیمت آن بالاتر است. درست است، پس از باز کردن آن، با تخته مداری مواجه می شوید، که همه چیز بسیار مرتب و با المان های بزرگ تر و قوی تر بر روی آن نصب شده است. همچنین این مدار دارای یک المان ویژه برای گرماگیری می باشد که در واقع گرمای ایجاد شده در مدار را به بیرون می راند و از این رو باعث خنک شدن و در نتیجه افزایش کارایی کل می گردد. روی هم رفته، شما یک آمپلی فایری با عملکرد بهتر دارید که صدای با کیفیت تری را پدید می آورد.  سیم کشی آمپلی فایر

حالا نوبت به این می رسد، که قدری هم راجع به یکی از مهم ترین فاکتورهای موثر در عملکرد آمپلی فایرها صحبت نمائیم و آن چیزی نیست جز سیم کشی آمپلی فایر.

آمپلی فایر شما بایستی به یک منبع برق پیوسته مجهز باشد، تا بتواند در نقاط اوج توان خود، به خوبی عمل نماید. از این رو، شما باید یک کیت سیم کشی با کیفیت بالا ویژه آمپلی فایر خود خریداری نمائید.

در صورتی که از سیم کشی ارزان و یا بسیار ضعیف به منظور متصل نمودن آمپلی فایر خود استفاده می نمائید، در واقع سیستم خود را از برق متناسب با آن محروم ساخته اید و بدین ترتیب نسبت به هزینه ای که پرداخت نموده اید ، عملکرد خوبی دریافت نخواهید کرد.